iPhone reparatie Bunschoten-Spakenburg

iPhones zijn kwetsbaar: een barst in je scherm, een accu die minder lang meegaat of een home-knop die niet meer reageert. Niet fijn en vooral niet ideaal voor intensief dagelijks gebruik. Bij House of Phones ben je aan het juiste adres voor allerlei verschillende iPhone reparaties zodat je smartphone binnen een handomdraai weer als nieuw is. De meest voorkomende reparatie die wij dagelijks meerdere keren uitvoeren? Een iPhone scherm reparatie!

iPhone reparatie

Iedere smartphone is zowel praktisch als vrij kwetsbaar, zeker het scherm wat in veel gevallen van glas is. Het komt vaak voor dat een iPhone toestel kapot gaat en dan wil je natuurlijk dat het probleem snel wordt opgelost. Bij House of Phones zijn onze vakkundige medewerkers bekend met alle verschillende iPhone reparaties zodat je verzekerd bent van snelle en professionele service. Voor zowel grote als kleine reparaties kun je bij ons terecht.  

Wij maken enkel gebruik van hoogwaardige producten zodat je bent verzekerd van een reparatie van hoge kwaliteit. Loop bij ons binnen en wij doen ons best om je zo snel mogelijk te helpen. Ook kun je via onze website een afspraak maken op een moment wat voor jou uitkomt. Bij ons reparatiecentrum in het centrum van Bunschoten-Spakenburg staan onze medewerkers voor je klaar!

iPhone scherm kapot

iPhone scherm reparatie Bunschoten-Spakenburg

Wanneer je iPhone is gevallen krijg je al snel te maken met een gebarsten scherm of schade aan de behuizing. Ook kan zo’n tik veroorzaken dat de homeknop niet goed meer werkt of de aan- en uitschakelaar blijft hangen. Wij kunnen dit allemaal voor je repareren en hebben de meeste onderdelen standaard op voorraad. Ook een reparatie aan de wifi-antenne, accu, camera, lichtsensor of de speaker kan bij House of Phones eenvoudig worden opgelost.  

Alle toestellen vanaf de iPhone 5 worden bij ons in reparatie genomen. Of je nu een iPhone 8 Plus, een iPhone 12 Pro of een iPhone XS Max hebt, wij weten met ieder model iPhone raad. Op onze website kun je vooraf de reparatie prijzen bekijken of neem contact met ons op voor advies op maat.

Beschikbare iPhone modellen voor reparatie:

Weet je niet welk model je hebt? Whatsapp ons, we helpen je direct!

Reparaties bij House of Phones

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partij voor de reparatie van jouw geliefde iPhone? Zoek niet verder. House of Phones is jouw adres voor reparatie terwijl je wacht. Pak een kopje koffie en wij repareren binnen de kortste keren jouw iPhone scherm. Is het probleem wat complexer? Dan informeren wij je op tijd en kun je van ons een leentoestel krijgen zodat je in ieder geval bereikbaar blijft. 

Wij hanteren een ‘no cure no pay’ principe zodat je alleen betaald als jouw telefoon weer naar behoren werkt. Ook bieden wij op iedere reparatie 12 maanden garantie op het vervangen onderdeel.

Naast iPhone reparaties zoals bijvoorbeeld je scherm, kun je bij House of Phones ook terecht voor

  • Samsung reparatie
  • LG reparatie
  • Nokia reparatie
  • Sony reparatie
  • Motorola reparatie
  • Huawei telefoon reparatie

Contactgegevens

House of Phones

De Ziel 1, 3751 BT Bunschoten-Spakenburg

Voor direct contact kun je ons bellen op (033) 484 0009 of ons een WhatsApp te sturen. Mailen kan uiteraard ook naar info@houseofphones.nl

Reparatie plannen

Bij het aanvragen van een reparatie vragen we je rekening te houden met onze openingstijden. We proberen zo snel mogelijk te reageren op je aanvraag.