House of Tablets|

Wij repareren niet alleen iPads en Samsung tablets, ons professionele team in Bunschoten – Spakenburg heeft kennis van de reparatie alle tablet merken. We hebben altijd onderdelen op voorraad en kunnen je dus snel verder helpen. We vervangen bijvoorbeeld een scherm met een barst, zorgen voor een nieuwe batterij als de oude niet meer goed wil opladen en helpen je verder bij waterschade. Is het niet duidelijk wat het probleem is? Dan zoeken we dat in ons reparatiecentrum in Bunschoten – Spakenburg uit en stellen een diagnostisch rapport op zodat je altijd weet wat er aan de hand is voordat we een reparatie uitvoeren.

Kom voor reparatie van je iPad, Samsung tablet of ander merk tablet naar ons reparatiecentrum in Bunschoten – Spakenburg! Wij helpen je snel en professioneel verder.

Reparatie plannen

Bij het aanvragen van een reparatie vragen we je rekening te houden met onze openingstijden. We proberen zo snel mogelijk te reageren op je aanvraag. Voor direct contact kun je ons bellen op (033) 484 0009 of ons een WhatsApp te sturen