Samsung reparatie Bunschoten-Spakenburg

Samsung smartphone laten vallen en zit er een barst in het scherm? Of werkt de camera of speaker niet meer naar behoren? Geen zorgen! Bij House of Phones kun je terecht voor een snelle en vakkundige reparatie van jouw Samsung smartphone.

Samsung scherm reparatie

Het is natuurlijk heel vervelend als jouw telefoon niet goed meer werkt. Vrijwel iedereen gebruikt een smartphone tegenwoordig zoveel, dat je het liefst zou willen dat hij zo snel mogelijk gerepareerd wordt.

Bij House of Phones in Bunschoten-Spakenburg ben je aan het juiste adres voor een vlotte reparatie van jouw Samsung toestel. Onze vakkundige medewerkers hebben kennis van de verschillende Samsung modellen zodat je snel weer met een werkende smartphone de deur uit loopt.

Wij werken enkel met hoogwaardige onderdelen zodat jouw telefoon weer als nieuw wordt. Voor zowel grote als kleine reparaties kun je bij ons langskomen. Van een kapot scherm of oplaadproblemen tot een kapotte camera. Bij House of Phones lossen wij het voor je op! Weet je niet precies wat er mis is met jouw smartphone? Dan gaan wij op zoek naar het probleem.

Samsung reparatie gemaakt Bunschoten Spakenburg.jpg

Blijf niet langer dan nodig is rondlopen met een smartphone met een kapot scherm. Kom langs bij ons reparatiecentrum in Bunschoten-Spakenburg en wij gaan direct voor je aan de slag. Wij streven er naar om jouw toestel te repareren terwijl je wacht. Neem een kop koffie en voor je het weet is jouw smartphone en scherm weer als nieuw! Zo blijf jij gewoon bereikbaar en ben je jouw smartphone niet dagenlang kwijt. 

Voor allerlei soorten modellen kun je bij ons aankloppen, zoals de Samsung Galaxy M21, Samsung Galaxy S10 en de Galaxy Note 20 Ultra. Voor de meeste toestellen hebben wij reparatie onderdelen op voorraad. Kom bijvoorbeeld snel langs voor een Samsung scherm reparatie in Bunschoten Spakenburg zodat je niet meer door de barsten heen hoeft te kijken. Een scherm reparatie is snel uitgevoerd en voorkomt verder ongemak. Je scherm is na reparatie weer als nieuw.

Reparaties bij House of Phones

Wil je verzekerd zijn van een snelle reparatie? Plan dan vooraf een afspraak in via onze website en omschrijf je probleem. Mocht blijken dat een reparatie langer duurt dan kun je een Samsung leentoestel van ons krijgen zodat je in ieder geval niet zonder telefoon zit. Daarnaast hanteren wij een ‘no cure no pay’ principe zodat je alleen betaald als het probleem daadwerkelijk is verholpen. Ook bieden wij op iedere reparatie X maanden garantie op het vervangen onderdeel.

Naast Samsung reparaties kun je bij House of Phones ook terecht voor reparaties van andere smartphone merken zoals:

  • Apple
  • Nokia
  • LG
  • Sony
  • Huawei
  • Motorola

Jouw telefoon laten repareren in Bunschoten Spakenburg? Dat doe je bij de smartphone specialist: House of Phones!

house of phones Bunschoten Spakenburg

Contactgegevens

House of Phones

De Ziel 1, 3751 BT Bunschoten-Spakenburg

Voor direct contact kun je ons bellen op (033) 484 0009 of ons een WhatsApp te sturen. Mailen kan uiteraard ook naar info@houseofphones.nl

Reparatie plannen

Bij het aanvragen van een reparatie vragen we je rekening te houden met onze openingstijden. We proberen zo snel mogelijk te reageren op je aanvraag.