Smartphone reparatie Bunschoten-Spakenburg

Smartphone aan stukken gevallen? Laat je smartphone dan repareren bij House of Phones in Bunschoten-Spakenburg. Een smartphone reparatie is vaak zo gebeurd en zorgt dat jouw telefoon weer helemaal goed werkt. Bij ons kun je terecht voor scherm reparaties, het vervangen van een accu, het repareren van knoppen en allerlei andere reparaties. Wij repareren alle merken zoals iPhone, Samsung, Huawei, LG, Sony, Motorola en Nokia.

Smartphone reparatie in Bunschoten-Spakenburg

Vrijwel iedereen heeft tegenwoordig een smartphone. We gebruiken de toestellen om met elkaar in contact te blijven, voor ontspanning, navigeren of om te werken. Veel mensen gebruiken hun smartphone vooral veel en vaak. Als jouw toestel defect is, is dat heel vervelend en wil je vooral dat het probleem snel wordt verholpen.

In ons reparatiecentrum in het centrum van Bunschoten-Spakenburg staan we voor jou klaar. Onze vakkundige medewerkers zoeken met enthousiasme voor je uit wat het probleem van jouw smartphone is en zijn ervaren in het uitvoeren van reparaties. Of het nu gaat om een grote of kleine reparatie, wij gaan altijd voor een perfect eindresultaat zodat jij tevreden de deur uit loopt.

iPhone scherm kapot

Reparaties klaar terwijl je wacht

Veel reparaties kunnen worden uitgevoerd terwijl jij wacht met een lekker kopje koffie. Meestal hebben wij de benodigde onderdelen op voorraad zodat we direct aan de slag kunnen. Voor je het weet sta je weer buiten en is je telefoon als nieuw! Mochten we toch een onderdeel moeten bestellen of duurt de reparatie langer dan verwacht, dan kun je van ons een leentelefoon krijgen zodat je in ieder geval bereikbaar blijft.

Voor al onze reparaties geldt: no cure no pay. Mochten wij het probleem niet kunnen vinden of oplossen, dan hoef je niet te betalen. Zo kom je nooit voor onverwachte kosten te staan en betaal je alleen als we een reparatie hebben uitgevoerd. Wel zo duidelijk, vinden we! Ook bieden wij op iedere reparatie 12 maanden garantie zodat je verzekerd bent dat jouw smartphone weer een flinke tijd mee kan.

Professionele smartphone reparatie

Bij House of Phones kun je terecht voor allerlei verschillende reparaties. Een van de meest voorkomende is het vervangen van een scherm. Een ongeluk zit in een klein hoekje en na een val zit er toch gauw een barst in een smartphone. Ook kun je bij ons terecht voor:

  • het vernieuwen van een behuizing,
  • homeknop reparatie,
  • aan- en uitschakelaar laten repareren
  • wifi-antenne reparatie
  • camera reparatie
  • lichtsensor reparatie
  • speaker reparatie
  • accu vervanging bij een smartphone

Kom bij ons langs of maak een afspraak via de website zodat we vooraf weten waar je voor komt. House of Phones staat garant voor vlotte en professionele reparaties zodat jij heel snel weer kunt genieten van een werkende smartphone!

telefoon reparatie winkel Bunschoten Spakenburg

Contactgegevens

House of Phones

De Ziel 1, 3751 BT Bunschoten-Spakenburg

Voor direct contact kun je ons bellen op (033) 484 0009 of ons een WhatsApp te sturen. Mailen kan uiteraard ook naar info@houseofphones.nl

Reparatie plannen

Bij het aanvragen van een reparatie vragen we je rekening te houden met onze openingstijden. We proberen zo snel mogelijk te reageren op je aanvraag.