Telefoon reparatie Bunschoten Spakenburg nodig? House Of Phones

Telefoonreparatie Bunschoten-Spakenburg

Telefoon met een kapot scherm? Telefoon in het toilet laten vallen? Wij fixen het! Kom langs bij House of Phones, de beste telefoon winkel van  Bunschoten-Spakenburg en wij doen ons best om je zo snel mogelijk te helpen. Of het nu gaat om een kleine of grote reparatie, onze vakkundige medewerkers weten wel raad met jouw smartphone. Telefoon reparatie Bunschoten Spakenburg

In onze telefoonwinkel in Bunschoten Spakenburg werken we enkel met hoogwaardige vervangende onderdelen en gaan voor een perfect eindresultaat. Voor je het weet is jouw toestel weer als nieuw! En mocht de reparatie onverhoopt langer duren, dan krijg je van ons een leentelefoon om toch bereikbaar te blijven. Want je slimme telefoon is onmisbaar toch?

 

Telefoonreparaties: een overzicht

Voor welke reparaties ben je bij House of Phones aan het juiste adres? Dit is een overzicht van de meest voorkomende reparaties die wij in onze winkel uitvoeren:

Scherm reparatie telefoon
Een scherm met barsten zorgt er niet alleen voor dat je tekst moeilijker kunt lezen. Je telefoon is namelijk ook minder beschermt tegen water en stof.

Waterschade reparatie telefoon
Als jouw smartphone een duik heeft genomen in het zwembad of het toilet is er een grote kans op waterschade. Zet je telefoon direct uit en kom zo snel mogelijk bij ons langs!

Telefoon behuizing reparatie
Kleine beschadigingen leggen de interne onderdelen van je telefoon bloot.


Telefoon batterij vervangen
Als je steeds vaker je telefoon moet opladen dan kan het zijn dat je accu aan vervanging toe is.

Telefoon laadt niet meer op
Een beschadigde of vervuilde oplaadpoort kan ervoor zorgen dat je oplader geen verbinding meer maakt met de telefoon.


Knop laten repareren van smartphone
De aan- en uitschakelaar, volumeknoppen, home knop en mute knop kunnen vaak zonder problemen worden vervangen.


Camera telefoon repareren
Stelt jouw camera niet meer scherp? Krijg je een zwart of korrelig beeld? Laat dan je camera vervangen.

Telefoon reparatie voor Bunschoten Spakenburg

Je gebruikt je telefoon vaak, heel vaak. Zorg dat je telefoon 100% functioneel is met onze telefoonreparatie voor Bunschoten Spakenburg.

iPhone scherm kapot

Staat jouw probleem hier niet tussen? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder. Bij House of Phones staan wij garant voor snelle en professionele telefoon reparaties. Je ontvangt dan ook 12 maanden garantie op iedere reparatie. Zo weet je zeker dat jouw telefoon er weer een tijd tegenaan kan. En mochten wij je niet verder kunnen helpen, dan betaal je helemaal niets. No cure, no pay! Je kunt per smartphone model veelvoorkomende reparatiekosten inzien via onze website. Zijn er meerdere reparaties nodig en wil je vooraf weten waar je aan toe bent? Of wil je verzekerd zijn dat jouw telefoon direct wordt gerepareerd? Maak dan vooraf een afspraak dat we weten waarvoor je langskomt.

Reparaties bij House of Phones

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partij voor de reparatie van jouw geliefde telefoon? Zoek niet verder. House of Phones is jouw adres voor reparatie terwijl je wacht. Pak een kopje koffie en wij repareren binnen de kortste keren jouw telefoon scherm. Is het probleem wat complexer? Dan informeren wij je op tijd en kun je van ons een leentoestel krijgen zodat je in ieder geval bereikbaar blijft. 

Wij hanteren een ‘no cure no pay’ principe zodat je alleen betaald als jouw telefoon weer naar behoren werkt. Ook bieden wij op iedere reparatie 12 maanden garantie op het vervangen onderdeel.

Naast iPhone reparaties zoals bijvoorbeeld je scherm, kun je bij House of Phones ook terecht voor:

  • Samsung reparatie
  • LG reparatie
  • Nokia reparatie
  • Sony reparatie
  • Motorola reparatie
  • Huawei telefoon reparatie
telefoon reparatie winkel Bunschoten Spakenburg

Contactgegevens

House of Phones

De Ziel 1, 3751 BT Bunschoten-Spakenburg

Voor direct contact kun je ons bellen op (033) 484 0009 of ons een WhatsApp te sturen. Mailen kan uiteraard ook naar info@houseofphones.nl

Reparatie plannen

Bij het aanvragen van een reparatie vragen we je rekening te houden met onze openingstijden. We proberen zo snel mogelijk te reageren op je aanvraag.